Saturday, February 26, 2011

"American Beauty"

Vaatasin seda filmi just mingi... tuhandendat korda ja iga kord võlub ta mind ikka uuesti ja uuesti, sest see on niiii lahe film!

Paneb mõtlema küll selliste asjade üle, millele tavaliselt ei mõelda. Väikesed asjad ilmas, väikesed ilusad asjad.

  1. Kui sa leiad endale abikaasa, kellega veeta koos kogu oma elu, siis katsu olla enam-vähem selline nagu sa olid, elu lõpuni, mitte ära muutu hoopis uueks inimeseks. Muidu võib juhtuda, et naine hakkab petma ja mees armub oma tütre kuueteistkümneaastasesse sõbrannasse.
  2. Üleüldse on päris suur õnn leida kedagi, kellega sa tunned ühtekuuluvust, tõeline paariline, partner. Kui leiad, hoia kinni, läbi tema leiad ka end rohkem. Oled võimeline äkilisteks impulsiivseteks tegudeks, nagu narkoraha ja lapsehoidmisraha eest kodust põgenemine.
  3. Sa ei pea täiskasvanut teesklema ja mängima ennast välja jagu jõle kogenud eite, kui sa alles 16 oled. Võlts ja vale ei vii kuhugi, ainult karile. Sest kui sa pingeolukorras tõe lõpuks välja purtsatad, siis mees ei tahagi sinuga enam seksida.
  4. Kui sa oled sõjaveteran ja sul on perekond - naine ja poeg - siis on väga raske oma seksuaalorientatsiooni muuta. põhimõtteliselt enesetapp on minna ja oma sama vana, umbes viiekümneaastast naabrimeest suudelda. Eriti kui sa oled endine merekaru.
to be continued...

No comments:

Post a Comment